Onderhoud

 Suur Autoservice verzorgt graag het onderhoud van uw auto.

Onze werkplaats beschikt over de modernste apparatuur en gereedschappen, zodat wij ieder automerk kunnen onderhouden. Het onderhoud voeren wij uit met uitsluitend originele kwaliteit onderdelen (OEM onderdelen). Daarmee blijft uw auto niet alleen in topconditie, maar is ook de garantie gewaarborgd.

U kunt bij ons terecht voor onder andere:

APK, grote beurt, kleine beurt, reparatie, aircoservice, aircoreparatie, ruitvervanging, ruitherstel, bandenservice, uitlijnen, balanceren, velgen, koppakking, koppeling, remmen, uitlaat, et cetera.

Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het uitlezen van de boordcomputer van uw voertuig. Wij stellen een diagnose en verhelpen de storing op vakkundige en efficiënte wijze, zodat u weer snel en veilig op weg kunt met uw auto.

Ook voor tuning, vermogensverbetering, verbetering van de driveabilatie van de auto, oplossing van EGR en of Roetfilter problemen, maar ook snelheids begrenzing of snelheids ontgrenzing, koudstart verbeteringen et cetra.

Betrouwbaar en eerlijk advies, deskundig personeel, een aantrekkelijk werkplaatstarief en een moderne werkplaats; Suur Autoservice is uw partner in onderhoud en reparatie.

Onderhoud

Suur Autoservice verzorgt graag vakkundig en met de modernste apparatuur het onderhoud van uw auto.

APK

Suur Autoservice is een RDW erkend garagebedrijf, dat bevoegd is uw auto te keuren.

Aircoservice

Uw airconditioning in top conditie voor een fijn klimaat in de auto. Onderhoud als reparatie en reiniging.

Uitlezen

Uitlezen van storing snel geregeld voor alle merken auto’s. U kunt weer snel uw weg vervolgen.